GenoPro Home
GenoPro Home  |  Get Started With My Genealogy Tree  |  Buy  |  Login  |  Privacy  |  Search  |  Site Map
 

GenoPro Support Forum




Installing GenoPro

Click to view RSS...
Author get an error message that says "could not connect to the default database"
Posted Thursday, March 17, 2011 - Post #28017
Forum Newbie

Forum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum Newbie

GenoPro version: 2.0.1.6
Last Login: Monday, April 11, 2011
Posts: 1, Visits: 27
I downloaded GenoPro, and now when I try to open it on my mac, I get an error message that says "could not connect to the default database" and when it asks to select, nothing works.  My genogram assignment is due monday, and I need help, please! Thank you!

Tags:

Edited: Thursday, March 17, 2011 by GenoProSupport
Posted Thursday, March 17, 2011 - Post #28019
Legendary Master

Legendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary Master

Administrators
Moderators
Customers
Gamma
FamilyTrees.GenoPro.com
Translator
GenoPro version: 3.1.0.1

Last Login: Yesterday @ 4:20 PM
Posts: 4,673, Visits: 22,376
Could you please post (or send by email) a screenshot of the message.  I have no idea where this error message comes from.

By the way, GenoPro does not work on a Mac, unless you install some special software.


Similar Topics

Click to view RSS...
Expand / Collapse

Reading This Topic

Expand / Collapse