GenoPro Home
GenoPro Home  |  Get Started With My Genealogy Tree  |  Buy  |  Login  |  Privacy  |  Search  |  Site Map

GenoPro Support Forum

comprando Licença

Click to view RSS...
Author problemas ao adquirir licença
Posted Tuesday, August 15, 2017 - Post #38274
Forum Newbie

Forum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum Newbie

Customers
GenoPro version: 3.0.1.0

Last Login: Thursday, August 17, 2017
Posts: 2, Visits: 21
Ola,
Não estou conseguindo adquirir licença do GenoPro 2016, preencho o formulario com o cartão de credito e clico em buy mas não segue adiante, fica parado, eu era usuario do GenoPro 2011, tentei tambem adquirir a licença com o desconto, mas não consegui, através do proprio GenoPro 2016, inseri os dados do Cartão mas não temos onde informar o codigo de segurança do cartão ai não é aprovado o credito pela operadora,
Por favor o que estou fazendo de errado?
Posted Thursday, August 17, 2017 - Post #38279
Legendary Master

Legendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary Master

Administrators
Moderators
Customers
Gamma
Translator
GenoPro version: 3.0.0.7

Last Login: Wednesday, September 20, 2017
Posts: 4,363, Visits: 21,485
I sent you an email message.  Please let me know if you have received it Smile
Posted Thursday, August 17, 2017 - Post #38280
Forum Newbie

Forum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum Newbie

Customers
GenoPro version: 3.0.1.0

Last Login: Thursday, August 17, 2017
Posts: 2, Visits: 21

I got it, thank you.

Similar Topics

Click to view RSS...
Expand / Collapse

Reading This Topic

Expand / Collapse