VL versie 2.0.1.5 is beschikbaar

Click to view RSS...
Author The NL-BE dictionary has been updated with the changes for 2.0.1.5
Posted Thursday, May 15, 2008 - Post #21673
Famous Writer

Famous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous Writer

Customers
FamilyTrees.GenoPro.com
GenoPro version: 3.1.0.1

Last Login: Thursday, April 25, 2024
Posts: 472, Visits: 3,203
Please find attached version 2.0.1.5 of the NL-BE dictionary.
If needed, previous versions can be retrieved from http://www.floating-point.net/ancestry/genopro/

Dictionary.xml (421 views, 125.55 KB)
Posted Sunday, June 8, 2008 - Post #21853
Forum Newbie

Forum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum Newbie

Customers
FamilyTrees.GenoPro.com
GenoPro version: 3.1.0.1

Last Login: Saturday, January 27, 2024
Posts: 9, Visits: 343
Bedankt werkt goed, alleen het eerste kind moet een regel lager staan

Hartelijke groet kvdw

Posted Sunday, June 22, 2008 - Post #21951
Famous Writer

Famous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous Writer

Customers
FamilyTrees.GenoPro.com
GenoPro version: 3.1.0.1

Last Login: Thursday, April 25, 2024
Posts: 472, Visits: 3,203
(Juist terug.  Juni is mijn vakantiemaand.)

Kan je een voorbeeldje geven van wat je bedoelt met "eerste kind moet een lijn lager staan"?