GenoPro Home
GenoPro Home  |  Get Started With My Genealogy Tree  |  Buy  |  Login  |  Privacy  |  Search  |  Site Map
 

GenoPro Support Forum




"Missing Title" error message in webpage generation - where is the...

Click to view RSS...
Author
Posted Saturday, May 31, 2008 - Post #21809
Forum Newbie

Forum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum Newbie

Forum Members
GenoPro version: 2.0.1.5

Last Login: Saturday, May 31, 2008
Posts: 1, Visits: 2
In my trial run of this software I'm trying to generate webpages - it loads with not errors, follows to this and then gives the bolded error message:


Opening configuration file Config.xml for skin 'English Narrative Report'...
Loading Dictionary.xml...
[0.00] Processing template 'init.htm'...
Title Missing! Click on the "Document" tab to set a title to your genealogy report.


What document tab does this refer to? Under the "Tools" menu I went to "Tag Editor" and found a "Document" tab there but that doesn't make sense...

I don't see it in the load template either.... Program looks interesting and powerful but so far not so ....hmmmm.
Posted Saturday, May 31, 2008 - Post #21810
Legendary Master

Legendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary Master

Administrators
Customers
Important Contributors
FamilyTrees.GenoPro.com
GenoPro version: 3.1.0.1

Last Login: Yesterday @ 3:29 AM
Posts: 3,031, Visits: 22,098
The eyes only see what they want to see...




'lego audio video erro ergo disco' or "I read, I listen, I watch, I make mistakes, therefore I learn"


Similar Topics

Click to view RSS...
Expand / Collapse

Reading This Topic

Expand / Collapse