GenoPro Home
GenoPro Home  |  Get Started With My Genealogy Tree  |  Buy  |  Login  |  Privacy  |  Search  |  Site Map
 

GenoPro Support Forum




All google maps are blank

Click to view RSS...
Author overview maps blank, click to display place fails
Posted Saturday, November 8, 2008 - Post #23020
Junior Member

Junior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior Member

Customers
FamilyTrees.GenoPro.com
GenoPro version: 3.1.0.1

Last Login: Thursday, February 18, 2021
Posts: 11, Visits: 108
I have geocoded a large number of places, but the Overview map is suddenly empty and clicking on Display Google Map of this location (if available) fails.

It's not just my places - I've looked at a number of other family trees and they're all the same. is this function perhaps dependent on Genopro subscribing to Google maps?
Posted Saturday, November 8, 2008 - Post #23021
Famous Writer

Famous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous Writer

Important Contributors
FamilyTrees.GenoPro.com
Customers
Translator
GenoPro version: 2.0.1.6

Last Login: Tuesday, December 16, 2008
Posts: 390, Visits: 1,271
See http://support.genopro.com/FindPost22993.aspx and subsequent posting 22995 for a new revised Narrative report skin 2.0.1.7RC1.

I changed my web reports with this skin and the problem was fixed.

JC



Similar Topics

Click to view RSS...
Expand / Collapse

Reading This Topic

Expand / Collapse