VL versie 2011-10-29 is beschikbaar

Click to view RSS...
Author voor GenoPro 2.5.3.9 en Report Generator 2011-10-29
Posted Wednesday, November 2, 2011 - Post #29290
Famous Writer

Famous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous Writer

Customers
FamilyTrees.GenoPro.com
GenoPro version: 3.1.0.1

Last Login: 13 hours ago
Posts: 472, Visits: 3,203
Vrij verkrijgbaar op http://www.floating-point.net/ancestry/genopro/

Voor de release notes zie Genome topic i.v.m. de 2011-10-29 versie.

Opmerking:  Deze VL versie bevat ook een oplossing voor het "huwden / trouwden / werden getrouwd" probleem.
Posted Monday, November 14, 2011 - Post #29407
Famous Writer

Famous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous Writer

Customers
FamilyTrees.GenoPro.com
GenoPro version: 3.1.0.1

Last Login: 13 hours ago
Posts: 472, Visits: 3,203
Deze versie (2011-10-29) werd verder aangevuld met verbeteringen van teksten voor knoppen, lijsten en foto's.

Mocht er iemand nog andere fouten vinden, gelieve ze dan hier te willen melden.

Een aantal titels blijft vorlopig moeilijk correct vertaalbaar.  Een en ander wordt met de ontwikkelaars besproken.