VL versie 2011-11-08 is beschikbaar

Click to view RSS...
Author voor GenoPro 2.5.3.9 en Report Generator 2011-11-08
Posted Wednesday, November 9, 2011 - Post #29376
Famous Writer

Famous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous Writer

Customers
FamilyTrees.GenoPro.com
GenoPro version: 3.1.0.1

Last Login: Yesterday @ 4:42 AM
Posts: 472, Visits: 3,203
Vrij verkrijgbaar op http://www.floating-point.net/ancestry/genopro/

Voor de beschrijving van de wijzigingen zie

http://support.genopro.com/FindPost28332.aspx (2011-11-07) en

//http://support.genopro.com/FindPost29355.aspx (2011-11-08)

De VL versie werd tevens zodanig gewijzigd dat de gebeurtenissenkalender op maandag start i.p.v. op zondag.

Edited: Saturday, November 12, 2011 by Nand
Posted Sunday, November 13, 2011 - Post #29399
Famous Writer

Famous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous Writer

Customers
FamilyTrees.GenoPro.com
GenoPro version: 3.1.0.1

Last Login: Yesterday @ 4:42 AM
Posts: 472, Visits: 3,203
Versie 2011.11.08 is blijkbaar geen officiële versie maar eerder een experiment met een nieuw thema.

Vermits 2011.11.07 niet meer online staat heb ik besloten om terug te keren naar 2011.10.29 als basis voor verder vertaalwerk.  Ik laat wel iets weten als ik zover ben.