GenoPro Home
GenoPro Home  |  Get Started With My Genealogy Tree  |  Buy  |  Login  |  Privacy  |  Search  |  Site Map
 

GenoPro Support Forum




Author label cuts off about 1 letter from the right margin
Posted Tuesday, December 23, 2014 - Post #34384
Forum Newbie

Forum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum Newbie

Forum Members

Last Login: Sunday, April 10, 2016
Posts: 2, Visits: 15
There seems to be a bug with labels.  In the snip below, note how about one or two letters are cut off from the words "from", "long", and "but" at the end of the longest lines.  I have been unable to fix this problem using any of the label settings, i.e., resizing the box, changing the pixel padding, changing the border to transparent, changing the font size, or changing the horizontal or vertical alignment.  This happens will all my labels, not just this one.  I have the latest version of genopro (2.5.4.1).  I am operating windows 8.1.

Any suggestions?




Russ


Tags:
Posted Tuesday, December 23, 2014 - Post #34385
Legendary Master

Legendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary Master

Administrators
Customers
Important Contributors
FamilyTrees.GenoPro.com
GenoPro version: 3.1.0.1

Last Login: Yesterday @ 11:40 AM
Posts: 3,184, Visits: 23,526
Can't really help here.  This issue was raised a while back e.g. http://support.genopro.com/Topic27511.aspx

I'm also using Windows 8.1 with GenoPro 2.5.4.1 without seeing this problem so it appears to be selective but on exactly what I do not know. A change of font may help, as margins seem to be reduced with Arial Unicode MS compared with plain Arial.


'lego audio video erro ergo disco' or "I read, I listen, I watch, I make mistakes, therefore I learn"


Similar Topics

Click to view RSS...
Expand / Collapse

Reading This Topic

Expand / Collapse