GenoPro Home
GenoPro Home  |  Get Started With My Genealogy Tree  |  Buy  |  Login  |  Privacy  |  Search  |  Site Map
 

GenoPro Support Forum




Picture Mode incorrectly displays foreground text

Click to view RSS...
Author
Posted Sunday, July 19, 2015 - Post #35207
Famous Writer

Famous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous Writer

Customers
FamilyTrees.GenoPro.com
GenoPro version: 3.1.0.0

Last Login: 9 hours ago
Posts: 414, Visits: 2,622
GenoPro 2016-2.9.0.4

I have a few "key individuals" in my GenoGram which I highlighted by framing them in a yellow box.  See below.



Switching to picture mode works, but for the "boxed" picture the connection lines are now visible in the foreground over the text.



Note that this behaviour did already exist in the previous version, but the picture makes it more visible.  See a 2011-2.5.4.1 shot below where I tried to remove the frame (border and background) manually and where the effect is the same.  Note that the result does not match the preview.

http://support.genopro.com/Uploads/Images/f66eb330-4a2a-4515-8547-6ab0.jpg


Edited: Sunday, July 19, 2015 by GenoProSupport
Posted Monday, July 20, 2015 - Post #35237
Legendary Master

Legendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary Master

Administrators
Moderators
Customers
Gamma
FamilyTrees.GenoPro.com
Translator
GenoPro version: 3.1.0.0

Last Login: Yesterday @ 5:22 AM
Posts: 4,511, Visits: 22,083
Can you please send me a sample file?  I have been playing around trying to reproduce the case, and could not.  This will save me a lot of time and will guarantee a fix for your family tree.  Thanks!


Similar Topics

Click to view RSS...
Expand / Collapse

Reading This Topic

Expand / Collapse