GenoPro Home
GenoPro Home  |  Get Started With My Genealogy Tree  |  Buy  |  Login  |  Privacy  |  Search  |  Site Map
 

GenoPro Support Forum




XML Toolkit issue - Error at line 1087

Click to view RSS...
Author
Posted Sunday, November 8, 2015 - Post #36134
Forum Newbie

Forum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum Newbie

FamilyTrees.GenoPro.com
Customers
GenoPro version: 3.0.1.5

Last Login: Sunday, September 22, 2019
Posts: 2, Visits: 49
I need to contact genome (Ron) about the XML Toolkit, but his IM and email links are not working.  In running the Toolkit to import data for existing individuals, I get the following error in the log and I don't know what to do:
Please contact me or tell me how to contact 'genome'

Base skin version: 2014.01.17

Loading XML copy of .gnofile

Building hash table ofxml Individuals

Importing Tags for 3individuals...

Error at line 1087, position15 (Toolkit.js): Expression must evaluate to a node-set.

 

-->09<--VL_HOUSENUM

            msxml6.dll 80004005





Edited: Sunday, November 8, 2015 by genome
Posted Sunday, November 8, 2015 - Post #36135
Legendary Master

Legendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary Master

Administrators
Customers
Important Contributors
FamilyTrees.GenoPro.com
GenoPro version: 3.1.0.1

Last Login: 16 hours ago
Posts: 2,941, Visits: 21,544
I believe that the PM and email are presently broken. The easiest and preferred way to contact me is via this forum as indeed you have done.

However please try to avoid posting a new query to an existing topic. I have split your post into this new thread and will investigate the problem you are experiencing.


'lego audio video erro ergo disco' or "I read, I listen, I watch, I make mistakes, therefore I learn"
Posted Sunday, November 8, 2015 - Post #36136
Forum Newbie

Forum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum Newbie

FamilyTrees.GenoPro.com
Customers
GenoPro version: 3.0.1.5

Last Login: Sunday, September 22, 2019
Posts: 2, Visits: 49
Thank you.  I did not know how to contact you and am sorry for putting my message in an inappropriate topic.
I previously had no problem using the XML Toolkit for importing new data into my existing gno file.  But now I seem unable to do this.
Is there something wrong with a 'Tag Display Name' being '09VL HOUSENUM'?   

I appreciate any help you can provide, but I understand if this is a peculiar issue.

Also, I don't know if it matters for me to update to the new GenoPro.  I have been very happy with the older version for my anthropological research and am not sure of any benefits in the newer version.

Thanks much.          Lee
Posted Sunday, November 8, 2015 - Post #36137
Legendary Master

Legendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary Master

Administrators
Customers
Important Contributors
FamilyTrees.GenoPro.com
GenoPro version: 3.1.0.1

Last Login: 16 hours ago
Posts: 2,941, Visits: 21,544
You may have just answered your own problem. I tried creating a tag starting with a digit and it was rejected. tags must start with a letter or underscore.

By purchasing GenoPro 2016 you are helping to ensure the future of GenoPro and will also benefit from updated report skins. You appear not to be using the latest version of the XML Toolkit. It will also show you apppreciate the support provided here Wink


'lego audio video erro ergo disco' or "I read, I listen, I watch, I make mistakes, therefore I learn"


Edited: Sunday, November 8, 2015 by genome


Similar Topics

Click to view RSS...
Expand / Collapse

Reading This Topic

Expand / Collapse