GenoPro Home
GenoPro Home  |  Get Started With My Genealogy Tree  |  Buy  |  Login  |  Privacy  |  Search  |  Site Map
 

GenoPro Support Forum




Updated Narrative Report Skin for GenoPro 2016

Click to view RSS...
Author Some fixes and enhancements
Posted Thursday, July 14, 2016 - Post #37235
Legendary Master

Legendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary Master

Administrators
Customers
Important Contributors
FamilyTrees.GenoPro.com
GenoPro version: 3.0.1.0

Last Login: 3 hours ago
Posts: 2,520, Visits: 17,930
I have made a few updates to the Narrative Report skin that I would like experienced users to to try out before asking for it to be added to a general GenoPro 2016 update. The major change is to fix the issue of frame navigation and manipulation on locally produced reports , e.g menu button appear not to work when such a report is accessed via the 'file'protocol. I also added touch gesture recognition to the SVG GenoMaps so that they can now be panned and zoomed using drag and pinch gestures on tablets and smartphones.                                                                Unfortunately this forum software is severely <<<<<<<<<<<<<<<<< BROKEN >>>>>>>>>>>>>>> such that rich text editing and attachments are no longer possible                                         !!!!!!!!!!!!   I wonder when GenoPro Inc. will fix this !!!!!!!!!                                                                                              So I have resorted to adding the download for this update to my Harry Potter sample report on familytrees.   To try the skin go to http://familytrees.genopro.com/genome/HarryPotter and you will find the download on the home page


'lego audio video erro ergo disco' or "I read, I listen, I watch, I make mistakes, therefore I learn"
Posted Friday, July 15, 2016 - Post #37236
Forum Master

Forum MasterForum MasterForum MasterForum MasterForum MasterForum MasterForum MasterForum MasterForum Master

Customers
Important Contributors
FamilyTrees.GenoPro.com
Translator
GenoPro version: 3.0.1.0

Last Login: Yesterday @ 8:45 PM
Posts: 678, Visits: 9,866
Ron, received 2 error messages when creating a report with above skin: within the code\ individual. htm, invalid text format token : home and within code\entity.htm, Error in WritePhrase - Illegal argument index at position 26 in template .... If you need the phrase please let me know.

Edited: Friday, July 15, 2016 by maru-san
Posted Saturday, July 16, 2016 - Post #37237
Legendary Master

Legendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary Master

Administrators
Customers
Important Contributors
FamilyTrees.GenoPro.com
GenoPro version: 3.0.1.0

Last Login: 3 hours ago
Posts: 2,520, Visits: 17,930
Hi maru-san, The first error suggests to me that you have some 'custom markup' in your .gno and as the illegal token is 'home' then it seems that you have the text <?home ....... ?> somewhere. I cannot deduce the issue with the second error and so the phrase in question would perhaps be of help. Also are these errors new to this version?


'lego audio video erro ergo disco' or "I read, I listen, I watch, I make mistakes, therefore I learn"
Posted Saturday, July 16, 2016 - Post #37238
Forum Master

Forum MasterForum MasterForum MasterForum MasterForum MasterForum MasterForum MasterForum MasterForum Master

Customers
Important Contributors
FamilyTrees.GenoPro.com
Translator
GenoPro version: 3.0.1.0

Last Login: Yesterday @ 8:45 PM
Posts: 678, Visits: 9,866
[38.17] Processing template 'Code\entity.htm'... [38.20] Error in WritePhrase - Illegal argument index at position 26 in template '{ }{\U}[{?8}this {!8}][{}{!0}][{?!4} was][{?4} is] located {5h}[ for {3}][{?2} ]{!2}.[{?!8}{8}]' [38.39] Processing template 'Code\contacts.htm'... Will check the item myself later.
Posted Saturday, July 16, 2016 - Post #37239
Legendary Master

Legendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary Master

Administrators
Customers
Important Contributors
FamilyTrees.GenoPro.com
GenoPro version: 3.0.1.0

Last Login: 3 hours ago
Posts: 2,520, Visits: 17,930
Thanks for that it did help. This bug must have been lurking for a while. Essentially the {} in the phrase should be {!} This error is present in three phrases, i.e. PhOT_PrimaryResidence_SocialEntity, PhOT_TemporaryResidence_SocialEntity and PhOT_Accommodation_SocialEntity. I'll update the skin shortly.


'lego audio video erro ergo disco' or "I read, I listen, I watch, I make mistakes, therefore I learn"
Posted Saturday, July 16, 2016 - Post #37240
Legendary Master

Legendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary Master

Administrators
Customers
Important Contributors
FamilyTrees.GenoPro.com
GenoPro version: 3.0.1.0

Last Login: 3 hours ago
Posts: 2,520, Visits: 17,930
English Dictionary now updated in the download available from my HarryPotter home page on familytrees, fixing your second error. I am still assuming the first error is due to your data. If you actually want <?home in your data then you will need to prefix it with <?text?> to prevent this error message appearing.


'lego audio video erro ergo disco' or "I read, I listen, I watch, I make mistakes, therefore I learn"
Posted Saturday, July 16, 2016 - Post #37241
Forum Master

Forum MasterForum MasterForum MasterForum MasterForum MasterForum MasterForum MasterForum MasterForum Master

Customers
Important Contributors
FamilyTrees.GenoPro.com
Translator
GenoPro version: 3.0.1.0

Last Login: Yesterday @ 8:45 PM
Posts: 678, Visits: 9,866
Ron, thanks for fixing the 2nd error, the 1st error also fixed. It appeared in the phrase for the movie clips. However due to many changes over the years I can't get the clips running anymore and will remove them altogether from my reports. Unless there is a simpler way to do it(without writing codes and phrases). I hope within GenoproX it will be easier to do.
Posted Saturday, July 16, 2016 - Post #37242
Legendary Master

Legendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary Master

Administrators
Customers
Important Contributors
FamilyTrees.GenoPro.com
GenoPro version: 3.0.1.0

Last Login: 3 hours ago
Posts: 2,520, Visits: 17,930
HTML5 makes playing videos a lot easier. I sure I have implemented something for this. I'll scratch around and see if I can find it again.


'lego audio video erro ergo disco' or "I read, I listen, I watch, I make mistakes, therefore I learn"
Posted Monday, July 18, 2016 - Post #37243
Famous Writer

Famous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous Writer

Customers
FamilyTrees.GenoPro.com
Translator
GenoPro version: 3.0.1.0

Last Login: 5 hours ago
Posts: 252, Visits: 7,699
{EN} Narrative Report on Local disk: 1. All icons are not displayed in the Report with theme by default - the folder 'images' is empty. 2. 'banner.jpg' from 'Default theme' is used in all themes.
Posted Tuesday, July 19, 2016 - Post #37245
Legendary Master

Legendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary Master

Administrators
Customers
Important Contributors
FamilyTrees.GenoPro.com
GenoPro version: 3.0.1.0

Last Login: 3 hours ago
Posts: 2,520, Visits: 17,930
I have been struggling to overcome a problem with one of GenoPro's Report Generator APIs, namely ReportGenerator.FolderCopy. With themes the idea was to allow deviations from the default images and styles. With the images I the approach I took was to copy the default image folder to the report and then replace any default images that appeared in a specific theme by copying the theme's image folder over the top of the default images. But this does not work. As a work around I am now copying the theme's images first and then the default images. Paradoxically this appears to work, well some of the time. Often I have found it necessary to generate the report twice to get the right images. Of course the browser cache can often be the culprit of wrong images being displayed so the actual situation can be misleading. Anyway I have made a further update which resolves the missing images for the default theme but still with the above caveat, i.e. you may need to generate the report twice to get the correct result.


'lego audio video erro ergo disco' or "I read, I listen, I watch, I make mistakes, therefore I learn"


Similar Topics

Click to view RSS...
Expand / Collapse

Reading This Topic

Expand / Collapse