GenoPro Home
GenoPro Home  |  Get Started With My Genealogy Tree  |  Buy  |  Login  |  Privacy  |  Search  |  Site Map
 

GenoPro Support Forum




Report ITA HTML 2015.10.15 (Genopro 2016)

Click to view RSS...
Author
Posted Monday, November 21, 2016 - Post #37548
Junior Member

Junior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior Member

Forum Members

Last Login: Monday, November 21, 2016
Posts: 11, Visits: 59
Hi,
I've just installed the new Genopro 2016.
I've tried to export the tree in html, but when I have put it on the web, I didn't see the pictures
The problem is that the link on the generated html goes to my pc folder(C:/users/.../pictures), and not to the general pictures folder(/pictures).

The skin I use is this:

\{IT} Report HTML\*  (2015.10.15)  {IT}

How could I solve the problem?

Thank you in advance for help.
Michele
Posted Monday, November 21, 2016 - Post #37549
Legendary Master

Legendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary Master

Administrators
Customers
Important Contributors
FamilyTrees.GenoPro.com
GenoPro version: 3.0.1.0

Last Login: 2 hours ago
Posts: 2,510, Visits: 17,768
http://support.genopro.com/Uploads/Images/17342107-d78a-4563-8fd0-c0f5.png


'lego audio video erro ergo disco' or "I read, I listen, I watch, I make mistakes, therefore I learn"
Posted Monday, November 21, 2016 - Post #37550
Junior Member

Junior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior Member

Forum Members

Last Login: Monday, November 21, 2016
Posts: 11, Visits: 59
Thanks a lot.
 
(It was 5 years I didn't it... It was too simple)


Similar Topics

Click to view RSS...
Expand / Collapse

Reading This Topic

Expand / Collapse