Informes del Genopro en Català

Click to view RSS...
Author Ja estàn disponibles les primeres proves en català
Posted Thursday, December 21, 2017 - Post #38429

GenoPro version: 3.1.0.1

Last Login: 6 hours ago
Posts: 178, Visits: 1,464
Molt bones a  tots

un grup de gent hem traduït i adaptat una serie d'informes al català.

les traduccions estàn, en alguns casos, finalitzades i en altres molt avançades.

necesitem l'ajut de tots els que pogueu, per tal de finalitzar aquest proces.

per a descarregar els fitxers, accediu al formulari:

http://www.batalla.org/genopro/Contacte.htm

Jordi-Albert Batalla

21 de Decembre 2017

Tags:
Posted Thursday, December 21, 2017 - Post #38430
Junior Member

Junior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior Member

Customers
FamilyTrees.GenoPro.com
GenoPro version: 3.1.0.1

Last Login: Saturday, March 23, 2024
Posts: 20, Visits: 298
Ok Bona feina! L'he provat i funciona. Gràcies per l'esforç!!!
Josep M.

Josep M. Clavera Ortiz
Posted Thursday, January 4, 2024 - Post #43623
Forum Newbie

Forum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum Newbie

Forum Members

Last Login: Wednesday, January 3, 2024
Posts: 1, Visits: 2
A més, m'agradaria formar part del grup de treball per participar en la traducció al català. Et demano que em permetis acompanyar-te!
fun games to play

Tags:
Posted Thursday, January 4, 2024 - Post #43624
Forum Guru

Forum GuruForum GuruForum GuruForum GuruForum GuruForum GuruForum GuruForum GuruForum Guru

Customers
Translator
GenoPro version: 3.1.0.1

Last Login: 6 hours ago
Posts: 178, Visits: 1,464
posat en contacte directament amb mi: genopro@batalla.org
Posted Thursday, January 4, 2024 - Post #43625
Forum Guru

Forum GuruForum GuruForum GuruForum GuruForum GuruForum GuruForum GuruForum GuruForum Guru

Customers
Translator
GenoPro version: 3.1.0.1

Last Login: 6 hours ago
Posts: 178, Visits: 1,464
cal a dir que dels informes (Reports) hi ha una nova versió, i que cal repassar els que hi ha fet (de fet, la versio catalana actual ja no funciona)

seria molt agradable si em podeu donar un cop de mà

bon any nou.
Jordi-Albert