GenoPro Home
GenoPro Home  |  Get Started With My Genealogy Tree  |  Buy  |  Login  |  Privacy  |  Search  |  Site Map

GenoPro Support Forum

Informes del Genopro en Català

Click to view RSS...
Author Ja estàn disponibles les primeres proves en català
Posted Thursday, December 21, 2017 - Post #38429
Forum Guru

Forum GuruForum GuruForum GuruForum GuruForum GuruForum GuruForum GuruForum GuruForum Guru

Customers
Translator
GenoPro version: 3.0.0.8

Last Login: Saturday, January 06, 2018
Posts: 125, Visits: 790
Molt bones a  tots

un grup de gent hem traduït i adaptat una serie d'informes al català.

les traduccions estàn, en alguns casos, finalitzades i en altres molt avançades.

necesitem l'ajut de tots els que pogueu, per tal de finalitzar aquest proces.

per a descarregar els fitxers, accediu al formulari:

http://www.batalla.org/genopro/Contacte.htm

Jordi-Albert Batalla

21 de Decembre 2017

Tags:
Posted Thursday, December 21, 2017 - Post #38430
Junior Member

Junior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior Member

Customers
GenoPro version: 2.5.4.1

Last Login: Thursday, December 21, 2017
Posts: 20, Visits: 290
Ok Bona feina! L'he provat i funciona. Gràcies per l'esforç!!!
Josep M.

Josep M. Clavera Ortiz

Similar Topics

Click to view RSS...
Expand / Collapse

Reading This Topic

Expand / Collapse