GenoPro Home
GenoPro Home  |  Get Started With My Genealogy Tree  |  Buy  |  Login  |  Privacy  |  Search  |  Site Map
 

GenoPro Support Forum




Author
Posted Wednesday, January 10, 2018 - Post #38450
Forum Newbie

Forum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum Newbie

Customers
GenoPro version: 3.0.1.4

Last Login: 1 hour ago
Posts: 5, Visits: 365
I have a problem with my search facility. When I try to locate an individual in another GenoMap the results are "0". However when I know which GenoMap they are in and search it locates them.

Regards
Posted Wednesday, January 10, 2018 - Post #38451
Grand Master

Grand MasterGrand MasterGrand MasterGrand MasterGrand MasterGrand MasterGrand MasterGrand MasterGrand Master

Customers
Important Contributors
FamilyTrees.GenoPro.com
GenoPro version: 3.0.1.3

Last Login: 10 hours ago
Posts: 1,475, Visits: 26,936
Not a problem here.
Can only suggest have you got latest version, 3.0.0.8? I found that I was on the previous v.7 but that also behaved itself
Posted Tuesday, February 06, 2018 - Post #38539
Forum Newbie

Forum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum Newbie

Customers
GenoPro version: 3.0.1.4

Last Login: 1 hour ago
Posts: 5, Visits: 365
I already have 3.0.1.1 and now I cannot locate and individual or place or location

Edited: Tuesday, February 06, 2018 by 41261
Posted Wednesday, February 07, 2018 - Post #38540
Legendary Master

Legendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary Master

Administrators
Customers
Important Contributors
FamilyTrees.GenoPro.com
GenoPro version: 3.0.1.4

Last Login: 1 hour ago
Posts: 2,740, Visits: 19,943
Works OK for me.  Note that to find places/locations you need to include 'other text fields' in the search items settings. Just 'names and titles' seems to work only for people.


'lego audio video erro ergo disco' or "I read, I listen, I watch, I make mistakes, therefore I learn"
Posted Tuesday, December 18, 2018 - Post #39118
Forum Newbie

Forum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum Newbie

Customers
GenoPro version: 3.0.1.4

Last Login: 1 hour ago
Posts: 5, Visits: 365
When I try to search for an individual the screen shows 0 individuals. When I try to find a location the screen shows all locations and I have to scroll down to find the place.
Posted Friday, December 21, 2018 - Post #39126
Forum Newbie

Forum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum Newbie

Customers
GenoPro version: 3.0.1.4

Last Login: 1 hour ago
Posts: 5, Visits: 365
My Indvidual and Places and Locations facility are not working. When trying to locate and individual the screen shows "0 Individuals",.The Places and Locations screen shows all locations and you have to scroll down to find the place.


Similar Topics

Click to view RSS...
Expand / Collapse

Reading This Topic

Expand / Collapse