NL-BE versie 2018-10 van het "Verhalend Rapport"

Click to view RSS...
Author Te gebruiken met GenoPro 3.0.1.4 en de extra skins van SkinsUpdate20181001
Posted Wednesday, October 10, 2018 - Post #38986
Famous Writer

Famous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous Writer

Customers
FamilyTrees.GenoPro.com
GenoPro version: 3.1.0.1

Last Login: 1 hour ago
Posts: 463, Visits: 3,153
--- NL ---

Vanaf vandaag vinden jullie een nieuwe kit op de vertrouwde plek:
    http://www.floating-point.net/ancestry/genopro/index-dictionaries.htm

Deze 2018-10 kit is gebaseerd op de bestanden die deel uitmaken van versie 3.0.1.4 van GenoPro 2016
    en de extra skins van SkinsUpdate20181001.zip

> Config.xml

* Enkel de versie-identificatie werd aangepast om de juiste skin te kunnen identificeren

> ConfigMsgLocal.xml

* CommentMerge - de term "menging - in" vervangen door "samenvoegen met"
        * CommentVersion - tekst aangepast
        * Ready - nieuwe tag
        * ThumbnailCreate - zowel beschrijving als tekst aangepast
        * WarningThumbnails - nieuwe tag

> Dictionary.xml

* Geen wijzigingen

--- EN ---

As from today a new kit is available on the usual spot:
    http://www.floating-point.net/ancestry/genopro/index-dictionaries.htm

This 2018-10 kit uses the files that are provided with version 3.0.1.4 of GenoPro 2016
    and the extra skins of SkinsUpdate20181001.zip

> Config.xml

* Only modified the version_ID to be able to identify the correct skin

> ConfigMsgLocal.xml

* CommentMerge - updated
        * CommentVersion - updated
        * Ready - new tag
        * ThumbnailCreate - updated
        * WarningThumbnails - new tag
        *

> Dictionary.xml

* No changes
Posted Wednesday, October 17, 2018 - Post #39010
Famous Writer

Famous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous Writer

Customers
FamilyTrees.GenoPro.com
GenoPro version: 3.1.0.1

Last Login: 1 hour ago
Posts: 463, Visits: 3,153
In deze laatste versie werd "Descendant Tree Chart" verkeerdelijk vertaald door "Stamreeks".  Dat zou "Afstammelingenschema" moeten zijn.

Een stamreeks is een lijst van zoon op vader (of van dochter op moeder) in stijgende lijn.  De voorouders in rechte lijn dus.
Bij een "descendant tree" worden alle afstammelingen van eenzelfde persoon gelijst.

Van zodra ik meer weet over de huidige stand van zaken zorg ik voor een update.