GenoPro Home  |  Get Started With My Genealogy Tree  |  Buy  |  Login  |  Privacy  |  Search  |  Site Map
 

GenoPro Support Forum




VBScript Runtime Error for School Pictures

Click to view RSS...
Author The runtime error 800A01B6 (Object doesn't support this property or method) has been there since Beta13.
Posted Wednesday, September 21, 2005 - Post #8530
Junior Member

Junior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior Member

Customers

Last Login: Wednesday, August 19, 2009
Posts: 16, Visits: 71
The following is the message I receive when the report generation process aborts:

Error at line 334 (individual.htm) generating 'ind08123.htm': Object doesn't support this property or method: 'e.school.Pictures'
Microsoft VBScript runtime error 800A01B6

I know that it is associated with pictures that were added, but how do I trace where the problem is located?  The pictures display with no problem in the program itself.

Thanks.

BuckSmile

Buck

Scio me nihil scire  Smile

Edited: Tuesday, June 06, 2006 by GenoProSupport

Posted Wednesday, September 21, 2005 - Post #8531
Supreme Guru

Supreme GuruSupreme GuruSupreme GuruSupreme GuruSupreme GuruSupreme GuruSupreme GuruSupreme GuruSupreme GuruSupreme Guru

Administrators
Moderators
Translator
GenoPro version: 2.5.4.1

Last Login: Today @ 6:25 AM
Posts: 5,232, Visits: 18,700
Can you try generating the report using Beta 14b?



Edited: Wednesday, September 21, 2005 by GenoProSupport
Posted Wednesday, September 21, 2005 - Post #8535
Junior Member

Junior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior Member

Customers

Last Login: Wednesday, August 19, 2009
Posts: 16, Visits: 71
My current version says it is the latest and will not download 14b.  I will go to the downloads section to see if I can bypass this download problem.  ThanksSmile

Buck

Scio me nihil scire  Smile

Posted Wednesday, September 21, 2005 - Post #8536
Supreme Guru

Supreme GuruSupreme GuruSupreme GuruSupreme GuruSupreme GuruSupreme GuruSupreme GuruSupreme GuruSupreme GuruSupreme Guru

Administrators
Moderators
Translator
GenoPro version: 2.5.4.1

Last Login: Today @ 6:25 AM
Posts: 5,232, Visits: 18,700
Buck (9/21/2005)
My current version says it is the latest and will not download 14b.  I will go to the downloads section to see if I can bypass this download problem.  ThanksSmile

The Beta is not part of the Auto Upgrade dialog.  You have to manuallly go to http://www.genopro.com/beta/ each time you want to upgrade.

Posted Wednesday, September 21, 2005 - Post #8537
Forum Master

Forum MasterForum MasterForum MasterForum MasterForum MasterForum MasterForum MasterForum MasterForum Master

Customers
Important Contributors
Translator
GenoPro version: 2.5.4.1

Last Login: Thursday, February 06, 2014
Posts: 556, Visits: 7,561
Buck
My current version says it is the latest and will not download 14b.  I will go to the downloads section to see if I can bypass this download problem.  ThanksSmile

The "check for update" feature is not working on the beta vesion. Dan explained it a few days ago. I will try to find the thread. You have to go to the beta page and check for updates yourself.

Posted Wednesday, September 21, 2005 - Post #8541
Junior Member

Junior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior Member

Customers

Last Login: Wednesday, August 19, 2009
Posts: 16, Visits: 71
I installed 14b and am still receiving the following message:

Error at line 72 (individual.htm) generating 'ind08123.htm': Object doesn't support this property or method: 'e.school.Pictures'
Microsoft VBScript runtime error 800A01B6

I repeat: where do I look to find the bug in this code?  Thanks. Buck 


Buck

Scio me nihil scire  Smile

Edited: Friday, September 23, 2005 by GenoProSupport

Posted Wednesday, September 21, 2005 - Post #8543
Supreme Guru

Supreme GuruSupreme GuruSupreme GuruSupreme GuruSupreme GuruSupreme GuruSupreme GuruSupreme GuruSupreme GuruSupreme Guru

Administrators
Moderators
Translator
GenoPro version: 2.5.4.1

Last Login: Today @ 6:25 AM
Posts: 5,232, Visits: 18,700
You need to edit the report skin and look at the file individual.htm.  This is very strange, because I personally generated over one million HTML pages using the report generator and never got this error.  Any .gno and .ged file I have on my hard drive have been thru the report generator.

If you send me your .gno file (by email), I will generate a report and see where the problem is.

Posted Wednesday, September 21, 2005 - Post #8544
Forum Master

Forum MasterForum MasterForum MasterForum MasterForum MasterForum MasterForum MasterForum MasterForum Master

Customers
Important Contributors
Translator
GenoPro version: 2.5.4.1

Last Login: Thursday, February 06, 2014
Posts: 556, Visits: 7,561
Are you using your own skin or GenoPro's default skin?

If you are using your own, try to compare with the default individual.htm file what method had been changed if at all.

Again Dan was ahead of me by an inch...w00tWink

Edited: Wednesday, September 21, 2005 by Yehudad

Posted Wednesday, September 21, 2005 - Post #8550
Junior Member

Junior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior Member

Customers

Last Login: Wednesday, August 19, 2009
Posts: 16, Visits: 71
The problem is associated with the "Permanent ID" under the Report Tab on an individual's properties page.  If you erase the Permanent ID and then click next, the problem moves to later in the generate process.  The tree that I had built was comprised of parts from other GenoPro trees.  I have had this problem before, but thought it a fluke until today when I have been unable to eliminate the problem entirely.

Any thoughts or ideas?

BuckCool

Buck

Scio me nihil scire  Smile

Posted Wednesday, September 21, 2005 - Post #8551
Supreme Guru

Supreme GuruSupreme GuruSupreme GuruSupreme GuruSupreme GuruSupreme GuruSupreme GuruSupreme GuruSupreme GuruSupreme Guru

Administrators
Moderators
Translator
GenoPro version: 2.5.4.1

Last Login: Today @ 6:25 AM
Posts: 5,232, Visits: 18,700
Buck (9/21/2005)
If you erase the Permanent ID and then click next, the problem moves to later in the generate process.

The report generator needs the Permanent ID to generate the HTML pages.  If you delete this Permanent ID, GenoPro will automatically assign a new Permanent ID with a larger value, so it is normal the problem occurs later in the generate process.

Are you generating from the built-in templates from Beta 14b, or from a customized report?



Similar Topics

Click to view RSS...
Expand / Collapse

Reading This Topic

Expand / Collapse