GenoPro Home
GenoPro Home  |  Get Started With My Genealogy Tree  |  Buy  |  Login  |  Privacy  |  Search  |  Site Map

GenoPro Support Forum

NL versie 2011-03-04 beschikbaar

Click to view RSS...
Author Voor GenoPro 2.5.3.8 en Report Generator 2011.02.20 of 2011.03.02
Posted Friday, March 4, 2011 - Post #27913
Forum Guru

Forum GuruForum GuruForum GuruForum GuruForum GuruForum GuruForum GuruForum GuruForum Guru

Customers
GenoPro version: 2.0.1.6

Last Login: Tuesday, November 10, 2015
Posts: 102, Visits: 499
Ik kwam er toch achter dat een aantal zinsconstructies en woorden echt anders zijn in het Vlaams dan in het Nederlands. Ik werk nu ruim een half jaar in Vlaanderen dus ik kom het dagelijks tegen. Daarom heb ik toch maar weer een Nederlandse versie gemaakt.

Deze versie bevat, naast een aantal andere woorden voor Vlaamse begrippen, ook een groot aantal verbeteringen, vooral op het vlak van beroepen enz.

Deze versie is ook de eerste versie dat een Nederlands help bestand heeft, zodat ook gebruikers van de website, kunnen lezen hoe er met de verschillende mogelijkheden omgegaan kan worden.

NB. Om alles zo goed mogelijk te laten werken is het wel nodig om versie 2011-02-20 of 2011-03-02 van het rapport te downloaden (zie laatste rapporten. Het kan wel met een eerdere versie, maar dan zul je niet alles kunnen zien (zoals de help functie).

Plaats beiden in de map waarin ook het rapport staat, genereer het rapport en je hebt alle veranderingen. Mocht iemand nog fouten tegen komen, laat het me maar weten.

Met vriendelijke groeten,
Ronald

Dictionary.xml (373 views, 140.13 KB)
help.htm (365 views, 6.95 KB)

Edited: Friday, March 4, 2011 by rboshuis
Posted Tuesday, August 16, 2011 - Post #28852
Famous Writer

Famous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous Writer

Customers
FamilyTrees.GenoPro.com
GenoPro version: 3.1.0.1

Last Login: Yesterday @ 4:42 AM
Posts: 472, Visits: 3,203
Bedankt voor de nieuwe NL versie.

Buiten sommige woordkeuzes zijn er nu ook weer niet zoveel verschillen tussen Nederlands en Vlaams (of heet dat nu Noord- en Zuid-Nederlands?).  Wel is het zo dat ik een heleboel zinnen en combinaties nog nooit heb gebruikt en ik vermoed dan ook dat er nog heel wat moet worden aangepast.

Voor het ogenblik zoek ik een oplossing voor het "zij werden getrouwd" probleem.  "Getrouwd worden" impliceert een derde persoon, ambtenaar of geestelijke.  Als die derde persoon niet hoeft te worden vermeld zou ik liever "zij huwden" of "zij trouwden" gebruiken.  Heeft er iemand ervaring met de Phrase Generator?  Ik geraak er niet uit.

[Update 2011-11-27] Een en ander is rechtgezet in versie 2011-10-29.  Zie overeenkomstig onderwerp.

Edited: Sunday, November 27, 2011 by Nand
Posted Sunday, November 27, 2011 - Post #29473
Forum Newbie

Forum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum Newbie

Forum Members

Last Login: Sunday, November 27, 2011
Posts: 1, Visits: 2
family tree of teerlinck dirk

Similar Topics

Click to view RSS...
Expand / Collapse

Reading This Topic

Expand / Collapse