GenoPro Home
GenoPro Home  |  Get Started With My Genealogy Tree  |  Buy  |  Login  |  Privacy  |  Search  |  Site Map
 

GenoPro Support Forum




Add label to family line option doesn't work

Click to view RSS...
Author Checking the label option doesn't create xml file with updated label
Posted Saturday, October 3, 2015 - Post #35829
Forum Newbie

Forum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum Newbie

Customers
GenoPro version: 3.0.0.7

Last Login: Thursday, February 13, 2020
Posts: 5, Visits: 24
When running the XML toolkit and checking the above option a new xml file is not created in the target folder.

Checking the multi-line option to create a custom tag does create a new xml file.

However, checking both options results in no file being created.

This feature is important for large genomaps and used to work.

Please repair.

TIA,

JS
Posted Sunday, October 4, 2015 - Post #35837
Legendary Master

Legendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary Master

Administrators
Customers
Important Contributors
FamilyTrees.GenoPro.com
GenoPro version: 3.1.0.1

Last Login: 15 hours ago
Posts: 2,941, Visits: 21,544
Not at all certain why this has stopped working as I am fairly certain I have not made changes in this area.  However my tests confirm your findings.

I have attached a modified version of the file Toolkit.js for this skin that works for me.  Please download it and replace the same file in your skin with this one and test and report back your results. If this fixes it I will get it added to the next GenoPro release.

Thanks for reporting this issue.


'lego audio video erro ergo disco' or "I read, I listen, I watch, I make mistakes, therefore I learn"


Toolkit.js (33 views, 73.98 KB)
Posted Monday, October 5, 2015 - Post #35857
Forum Newbie

Forum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum Newbie

Customers
GenoPro version: 3.0.0.7

Last Login: Thursday, February 13, 2020
Posts: 5, Visits: 24
Hi,
Thanks for getting back so quickly.
Did as you requested, but still no xml file created.

Three files that are created are:

GenoProCache
Toolkit
Form

TIA,
James
Posted Thursday, October 8, 2015 - Post #35908
Legendary Master

Legendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary Master

Administrators
Customers
Important Contributors
FamilyTrees.GenoPro.com
GenoPro version: 3.1.0.1

Last Login: 15 hours ago
Posts: 2,941, Visits: 21,544
Please check that you have correctly replaced the file. As I said this now works for me but did not before this update. A revised skin will be available in an update to GenoPro 2016 in a few days so please report again if that update still has this issue.


'lego audio video erro ergo disco' or "I read, I listen, I watch, I make mistakes, therefore I learn"
Posted Wednesday, October 14, 2015 - Post #35965
Forum Newbie

Forum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum Newbie

Customers
GenoPro version: 3.0.0.7

Last Login: Thursday, February 13, 2020
Posts: 5, Visits: 24
OK now.
Hadn't twigged the importance of the {EN} folder name prefixes!
James


Similar Topics

Click to view RSS...
Expand / Collapse

Reading This Topic

Expand / Collapse