GenoPro Home
GenoPro Home  |  Get Started With My Genealogy Tree  |  Buy  |  Login  |  Privacy  |  Search  |  Site Map
 

GenoPro Support Forum




Picture index in report

Click to view RSS...
Author
Posted Tuesday, May 31, 2016 - Post #37107
Forum Newbie

Forum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum Newbie

FamilyTrees.GenoPro.com
Customers
GenoPro version: 3.0.1.0

Last Login: Wednesday, August 09, 2017
Posts: 4, Visits: 123
How do you get the camera to appear at the top of the page, so that when you click on it, it shows a picture index. I recently upgraded to Genopro 2016 and now when I generate a report I do not see the camera anymore. You can see the camera on this not updated report: http://familytrees.genopro.com/Luciano/Hamlin-French/ but not on this one: http://familytrees.genopro.com/Luciano/Hamlin/

Am I using the wrong skin? Or do I have to check something on the parameter settings?




Luciano Violante
Posted Wednesday, June 01, 2016 - Post #37108
Legendary Master

Legendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary Master

Administrators
Customers
Important Contributors
FamilyTrees.GenoPro.com
GenoPro version: 3.0.1.0

Last Login: 2 hours ago
Posts: 2,510, Visits: 17,768
Try setting the 'Generate Picture Gallery page in the report' option under the 'Thumbnails' tab of the Configuration Parameters Dialogue. 


'lego audio video erro ergo disco' or "I read, I listen, I watch, I make mistakes, therefore I learn"
Posted Wednesday, June 01, 2016 - Post #37113
Forum Newbie

Forum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum Newbie

FamilyTrees.GenoPro.com
Customers
GenoPro version: 3.0.1.0

Last Login: Wednesday, August 09, 2017
Posts: 4, Visits: 123
That did it! Thanks! The settings must have changed when I upgraded.


Similar Topics

Click to view RSS...
Expand / Collapse

Reading This Topic

Expand / Collapse