Author c.lemans@hetnet.nl
Posted Wednesday, December 5, 2007 - Post #20022

Forum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum Newbie

Forum Members
GenoPro version: 2.0.1.2

Last Login: Sunday, December 30, 2007
Posts: 1, Visits: 22
Hoe kan ik gegevens gemaakt in Aldfear 3.2 overzetten naar Genopro?

Threaded View

Expand / Collapse
Threaded View
Forum Post Aldfear 3.2. By 361820 ( Wednesday, December 5, 2007 )
Forum Post Sorry voor dit late antwoord maar ik ben een paar maanden niet meer... By Nand ( Tuesday, April 15, 2008 )