GenoPro Home
GenoPro Home  |  Get Started With My Genealogy Tree  |  Buy  |  Login  |  Privacy  |  Search  |  Site Map
 

GenoPro Support Forum




Problem with online publication

Click to view RSS...
Author
Posted Wednesday, August 22, 2012 - Post #30556
Forum Newbie

Forum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum Newbie

Customers
GenoPro version: 3.1.0.1

Last Login: Monday, August 15, 2022
Posts: 1, Visits: 62
I noticed the problem until recently. Before, I had to enter a password in order to access a genealogical tree, and now it's no longer the case even though the tree is password protected. I tried to access tree from other locations and with other computers, but the point is the same. Also statistics no longer works.
Posted Thursday, August 23, 2012 - Post #30557
Forum Master

Forum MasterForum MasterForum MasterForum MasterForum MasterForum MasterForum MasterForum MasterForum Master

Gamma
Moderators
Administrators
FamilyTrees.GenoPro.com
Customers
GenoPro version: 3.1.0.0

Last Login: Wednesday, October 7, 2020
Posts: 952, Visits: 10,075
That got fixed, I've think I've wrote you an email this morning about that.
nel
Posted Friday, August 24, 2012 - Post #30560
Forum Newbie

Forum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum Newbie


Customers
GenoPro version: 2.5.4.1

Last Login: Sunday, December 9, 2012
Posts: 3, Visits: 313
I cannot open published reports listed on the directory except for the first on the list of newest report and the first two on the updated report.  All the others that I tried only shows Page not found/ the report may be incomplete. Is these a general problem or an isolated one.
nel
Posted Friday, August 24, 2012 - Post #30561
Forum Newbie

Forum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum Newbie


Customers
GenoPro version: 2.5.4.1

Last Login: Sunday, December 9, 2012
Posts: 3, Visits: 313
Its okey now.  Sorry for pressing the panic button prematurely but i still want to know if what happened is a server problem. Thanks.


Similar Topics

Click to view RSS...
Expand / Collapse

Reading This Topic

Expand / Collapse