VL versie 2013-04-13 is beschikbaar

Click to view RSS...
Author Voor gebruik met GenoPro 2.5.4.1 en gebaseerd op versie 2013.04.08 van het English Narrative Report
Posted Saturday, April 13, 2013 - Post #31644
Famous Writer

Famous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous Writer

Customers
FamilyTrees.GenoPro.com
GenoPro version: 3.1.0.1

Last Login: Yesterday @ 10:43 PM
Posts: 463, Visits: 3,153
Vrij verkrijgbaar op http://www.floating-point.net/ancestry/genopro/

Bevat tevens een kleine wijziging i.v.m. het formaat van de huwelijksinformatie die in de tijdlijnen wordt gebruikt.