GenoPro Home
GenoPro Home  |  Get Started With My Genealogy Tree  |  Buy  |  Login  |  Privacy  |  Search  |  Site Map
 

GenoPro Support Forum




Bug in the Index Frame

Click to view RSS...
Author
Posted Thursday, February 26, 2015 - Post #34702
Forum Newbie

Forum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum Newbie

Customers

Last Login: Tuesday, May 9, 2017
Posts: 2, Visits: 17
In the Index Frame double vertical scrolling. How to fix it?
Posted Thursday, February 26, 2015 - Post #34703
Famous Writer

Famous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous Writer

Customers
FamilyTrees.GenoPro.com
GenoPro version: 2.5.4.1

Last Login: Wednesday, June 2, 2021
Posts: 220, Visits: 14,736
I have the same issue.

1.png (19 views, 144.54 KB)
Posted Friday, February 27, 2015 - Post #34704
Legendary Master

Legendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary Master

Administrators
Customers
Important Contributors
FamilyTrees.GenoPro.com
GenoPro version: 3.1.0.1

Last Login: 19 minutes ago
Posts: 3,174, Visits: 23,396
I think adding overflow-y:hidden; to class body.gno-index in style.css should fix this.

i.e. line 47 becomes 

body.gno-index {margin: 0px; overflow-y:hidden;}

I'll add this to the next revision.


'lego audio video erro ergo disco' or "I read, I listen, I watch, I make mistakes, therefore I learn"
Posted Saturday, February 28, 2015 - Post #34705
Forum Newbie

Forum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum Newbie

Customers

Last Login: Tuesday, May 9, 2017
Posts: 2, Visits: 17
Genome, thank you!
Posted Tuesday, March 3, 2015 - Post #34719
Famous Writer

Famous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous Writer

Customers
FamilyTrees.GenoPro.com
GenoPro version: 2.5.4.1

Last Login: Wednesday, June 2, 2021
Posts: 220, Visits: 14,736
It's ok for vertical scrollbars (left). But there is no vertical scrollbar (right) in toc_names.htm

Edited: Tuesday, March 3, 2015 by powery
Posted Wednesday, March 11, 2015 - Post #34748
Famous Writer

Famous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous Writer

Customers
FamilyTrees.GenoPro.com
GenoPro version: 2.5.4.1

Last Login: Wednesday, June 2, 2021
Posts: 220, Visits: 14,736
Any news for this issue?
Posted Thursday, March 12, 2015 - Post #34753
Legendary Master

Legendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary Master

Administrators
Customers
Important Contributors
FamilyTrees.GenoPro.com
GenoPro version: 3.1.0.1

Last Login: 19 minutes ago
Posts: 3,174, Visits: 23,396
Just took a look at this. It seems that removing class="gno-index" from line 25 of the toc_names.htm template fixes this issue.  Again will make this change in the next release.   

Looks like home.htm needs same treatment.


'lego audio video erro ergo disco' or "I read, I listen, I watch, I make mistakes, therefore I learn"


Edited: Thursday, March 12, 2015 by genome
Posted Monday, March 16, 2015 - Post #34779
Famous Writer

Famous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous Writer

Customers
FamilyTrees.GenoPro.com
GenoPro version: 2.5.4.1

Last Login: Wednesday, June 2, 2021
Posts: 220, Visits: 14,736
It seems OK in Narrative Report 2015-03-14
Posted Friday, September 4, 2015 - Post #35582
Famous Writer

Famous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous WriterFamous Writer

Customers
Important Contributors
FamilyTrees.GenoPro.com
GenoPro version: 3.0.1.5

Last Login: Saturday, March 14, 2020
Posts: 365, Visits: 3,680
I have at last managed to personalise my home.htm, heading.htm, new toc_djvu.htm etc. plus the Config.xml, style.css and some images in the Default theme.
However, when I generate a report on my computer, it automatically opens in a browser, Chrome or more recently Firefox, but I have noticed that the home page does not fit the frame properly and the heading  doesn't  work nor the music play untill I refresh the browser after which it works perfectly.
When I later click on the default.htm there is no problem and it works normally.
Any ideas why this might happen?


Similar Topics

Click to view RSS...
Expand / Collapse

Reading This Topic

Expand / Collapse