GenoPro Home
GenoPro Home  |  Get Started With My Genealogy Tree  |  Buy  |  Login  |  Privacy  |  Search  |  Site Map
 

GenoPro Support Forum




Bemerkung zu Skins2023.08.09 / Comments on Skins2023.08.09

Click to view RSS...
Author
Posted Saturday, August 12, 2023 - Post #43269
Forum Writer

Forum WriterForum WriterForum WriterForum WriterForum WriterForum WriterForum WriterForum WriterForum Writer

Customers
FamilyTrees.GenoPro.com
GenoPro version: 3.1.0.1

Last Login: Saturday, May 11, 2024
Posts: 57, Visits: 1,416
Zwei Bemerkungen:

1. Ich kann keine Bildergalerie mehr erstellen.
Dies ging auch schon in den Skins2023.07.26 nicht, zumindest bei mir geht es nicht.

2. In meiner Profile-Auswahl haben sich Einstellungen einer anderen Sprache verirrt.

http://support.genopro.com/Uploads/Images/7315af0b-55c4-4a6a-8a14-dcb6.png

Edited: Saturday, August 12, 2023 by genome



Similar Topics

Click to view RSS...
Expand / Collapse

Reading This Topic

Expand / Collapse