Author Narrativ-Report
Posted Tuesday, February 20, 2024 - Post #43827

GenoPro version: 3.1.0.1

Last Login: Thursday, April 25, 2024
Posts: 57, Visits: 1,412
Meine Frage zum Skin2024.02.20.

Ich möchte die Ansicht einer Person ohne Bild beibehalten, mit Geschlechtssymbol und Geburts- und Todesdatum.
Gibt es einen Schalter zum Einstellen mit oder ohne Bild oder eine Einstellungsmöglichkeit in den Narrative Report - Parametereinstellungen?

Sieht irgendwie nicht gut aus.
Posted Wednesday, February 21, 2024 - Post #43832
Legendary Master

Legendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary Master

Administrators
Customers
Important Contributors
FamilyTrees.GenoPro.com
GenoPro version: 3.1.0.1

Last Login: 2 hours ago
Posts: 3,347, Visits: 25,643
Sorry my mistake. Report should follow GenoPro Display setting for picture mode.  This has been corrected in version 2024.02.21

'lego audio video erro ergo disco' or "I read, I listen, I watch, I make mistakes, therefore I learn"

Edited: Wednesday, February 21, 2024 by genome
Posted Wednesday, February 21, 2024 - Post #43833
Forum Writer

Forum WriterForum WriterForum WriterForum WriterForum WriterForum WriterForum WriterForum WriterForum Writer

Customers
FamilyTrees.GenoPro.com
GenoPro version: 3.1.0.1

Last Login: Thursday, April 25, 2024
Posts: 57, Visits: 1,412
Vielen Dank ins europäische Ausland! Wink
Posted Thursday, February 22, 2024 - Post #43839
Forum Writer

Forum WriterForum WriterForum WriterForum WriterForum WriterForum WriterForum WriterForum WriterForum Writer

Customers
FamilyTrees.GenoPro.com
GenoPro version: 3.1.0.1

Last Login: Thursday, April 25, 2024
Posts: 57, Visits: 1,412
Hallo Ron,

ich habe ein Problem mit dem deutschen "Descendants Report".
Dieses Problem existiert schon von Anfang an.

<PhSourceReferences
T="[{?0} Weitere Quelle(n) zur {1}][{!}{1} Quellennachweis(e)]: "/>
<PhSourceReferencesTxt
T="[{?0} Weitere Quelle(n) zur {1}][{!}{1} Quellennachweis(e)]: "/>

Ich möchte aus dieser Phrase folgenden Text erzeugen:

"Weitere Quelle(n) zur Person"
bzw.
"Weitere Quelle(n) zur Familie"

[0=other source count <> 0, 1=object type]

Meine Objekttypen "Person, Familie" werden aber immer kleingeschrieben

"person" "familie"
Dies ist in der deutschen Sprache nicht erlaubt.

Das Pfrasenatribut {\U} wird nicht erlaubt.

Meine Dictionary-Einträge sind in Großschrift.

<Family
T="Familie"
P="Familien"/>

<Individual
V="2.0.1.6±"
T="Person"
P="Personen"/>
Beispiel:

Könntest Du helfen?
Posted Thursday, February 22, 2024 - Post #43840
Legendary Master

Legendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary Master

Administrators
Customers
Important Contributors
FamilyTrees.GenoPro.com
GenoPro version: 3.1.0.1

Last Login: 2 hours ago
Posts: 3,347, Visits: 25,643
I have changed the attached Common\Code\DescendantsReporter.js script to add an additional parameter to the phrase to supply the 'object type' Individual/Family in upper case.

So you can now put:

<PhSourceReferences
T="[{?0} Weitere Quelle(n) zur {2}][{!}{2} Quellennachweis(e)]: "/>

'lego audio video erro ergo disco' or "I read, I listen, I watch, I make mistakes, therefore I learn"

DescendantsReporter.js (5 views, 74.89 KB)
Posted Thursday, February 22, 2024 - Post #43841

GenoPro version: 3.1.0.1

Last Login: Thursday, April 25, 2024
Posts: 57, Visits: 1,412
Tongue Top Groß