GenoPro Home
GenoPro Home  |  Get Started With My Genealogy Tree  |  Buy  |  Login  |  Privacy  |  Search  |  Site Map
 

GenoPro Support Forum




Error at line 67 (default.htm

Click to view RSS...
Author
Posted Friday, June 27, 2014 - Post #33711
Forum Newbie

Forum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum Newbie

Customers
GenoPro version: 3.0.1.0

Last Login: Saturday, September 2, 2017
Posts: 7, Visits: 91
Hello 
I subscribe to your software. 
Recently I've run into a problem I report generator
Error at line 67 (default.htm): Invalid procedure call or argument: '[string: "(null)"]' 
And I can not find a solution on your website, although a lot of people complaining about the same problem, is there no solution? There is also no option to download the "Narrative Report" from any place you turn to, and you turn to download, GenoPro
Sincerely 
Yehuda Almog 
Posted Saturday, June 28, 2014 - Post #33712
Grand Master

Grand MasterGrand MasterGrand MasterGrand MasterGrand MasterGrand MasterGrand MasterGrand MasterGrand Master

Customers
Important Contributors
FamilyTrees.GenoPro.com
GenoPro version: 3.1.0.1

Last Login: Yesterday @ 1:24 AM
Posts: 1,579, Visits: 31,374
Yehuda
This is the major problem with GenoPro and as you have seen has caused problems for many people.
If you have not found the solution you need http://support.genopro.com/Attachment1681.ashx
This is found on the forum as part of the Report Generator thread at http://support.genopro.com/Topic28332.aspx.
This thread also has a link to instructions on installing new skins.

You are not quite correct in saying "no option to download the "Narrative Report" " as the instruction page about installing GenoPro does include the link but this is well down the page and not particularly well displayed.

My guess is that the basic program has to include the basic Narrative Report - which does not work - in order to open the menu that allows you to add new skins. When the program is first installed the skins folder does not exist and is created when you add a new report.

However the basic (defective) report still exists and can be run. It seems to me that this should be changed so that trying to run this report opens a page saying "Update needed " and a link to the Topic28332
Posted Friday, August 15, 2014 - Post #33802
Forum Newbie

Forum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum Newbie

Customers
GenoPro version: 2.5.4.1

Last Login: Friday, August 15, 2014
Posts: 2, Visits: 2
I have this error message when I try to generate a report, and I ran the link, and I still get this.  Any ideas?
Error at line 67 (default.htm): Invalid procedure call or argument: '[string: "(null)"]'
    Microsoft VBScript runtime error 800A0005
Posted Friday, August 15, 2014 - Post #33803
Forum Newbie

Forum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum Newbie

Customers
GenoPro version: 2.5.4.1

Last Login: Friday, August 15, 2014
Posts: 2, Visits: 2
The link page is no longer there, and I ran the zip file and it did not change the problem.  What am I doing wrong?
Posted Saturday, August 16, 2014 - Post #33806
Legendary Master

Legendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary Master

Administrators
Customers
Important Contributors
FamilyTrees.GenoPro.com
GenoPro version: 3.1.0.1

Last Login: Yesterday @ 9:12 AM
Posts: 3,369, Visits: 25,827
If you are still getting the same error then you are still running the built-in Narrative Report and not the downloaded one. Either you have not installed it correctly or you are not invoking the updated skin from the drop down list of skins.   Try reading http://support.genopro.com/Topic30691.aspx again.


'lego audio video erro ergo disco' or "I read, I listen, I watch, I make mistakes, therefore I learn"
Posted Thursday, August 21, 2014 - Post #33826
Forum Newbie

Forum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum Newbie

Customers
GenoPro version: 3.0.1.0

Last Login: Saturday, September 2, 2017
Posts: 7, Visits: 91
Hi 
I can not create a report, and I did what you wrote to me, I did do a report, I get the following message. 
I i generate report i get this message" Error at line67(default.htm):Invalid procedure call or argument: "[string:"(null)"]
                             Mcrosoft VBscript runtime error 800A0005
If I add the V from Generate Report-Option ,I get the report but i receive in IE  This message "internet Explorer restricted this webpag from running Script ActiveX control"

                                                                                                                                                                                                           Allow blocked content

 

Posted Thursday, August 21, 2014 - Post #33829
Legendary Master

Legendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary Master

Administrators
Customers
Important Contributors
FamilyTrees.GenoPro.com
GenoPro version: 3.1.0.1

Last Login: Yesterday @ 9:12 AM
Posts: 3,369, Visits: 25,827
I can only reiterate you are NOT RUNNING the updated skin, but instead are still running the skin built-in to GenoPro!  The 'error at line 67' can only occur with the built-in skin.

If you have properly unzipped the download skin into a folder BELOW your nominated skins folder then that folder will appear in the drop down list of Report Skins in the Generate Report dialogue and you can select it and run it.  I believe this is explained in the link I provided in my previous post.  If possible ask a fresh pair of eyes to read through to try and discover what you are doing wrong.

If you search this forum for say 'line 67' you will find many many users having the same difficulty as you.  Unfortunately GenoPro Inc.  have still not provided an updated genopro.exe with the updated skin built-in.

The error only occurs when choosing to display Configuration Parameters a a basic standard report can be generated that way but you will not have the many new features of the updated report.

Modern browsers have more 'security' features and make it more difficult to open HTML reports stored on a local disc than was previously the case.  Ideaaly you should generate the report on to a web server such a familytrees.genopro.com or run a web server on your PC (e.g. nginx) and use that.  This then uses the HTTP scheme/protocol father than the FILE scheme/protocol. 

Failing that you can click the 'Allow blocked content' button in IE to allow the javascript in the report to do its job.  You can also adjust settings within IE to always allow local script to run.

 It you try and run the browse the report locally with same the Chrome browser you will fall foul of the 'same origin' domain security policy as Chrome does not consider local files in a sub folder to be in the same (null) 'domain' as files in the parent folder!!


'lego audio video erro ergo disco' or "I read, I listen, I watch, I make mistakes, therefore I learn"
Posted Friday, October 3, 2014 - Post #33972
Forum Newbie

Forum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum Newbie

Customers
GenoPro version: 3.0.1.0

Last Login: Saturday, September 2, 2017
Posts: 7, Visits: 91
Transleted by google
Hi 
I can not create a report, even though I did what you told me to do, I even tried to do something new, I uninstall the GenoPro,and dellete all path, in files I reinstalled the software, and tried to create a report,Even without  any data, and I get this result. 
Error at line 67 (default.htm): Invalid procedure call or argument: '[string: "(null)"], 
 My path to the Narrative is a way 
C: \ Users \ yehuda \ Documents \ GenoPro Reports \ Skins \ 
 Skin name: Customized English Narrative Report 
I have not been a problem in the past and created a lot of reports, I would like to help, that my site is not updated for a long time

Tags:
Posted Friday, October 3, 2014 - Post #33973
Forum Expert

Forum ExpertForum ExpertForum ExpertForum ExpertForum ExpertForum ExpertForum ExpertForum ExpertForum Expert

Customers
GenoPro version: 3.0.0.6

Last Login: Thursday, November 9, 2023
Posts: 97, Visits: 6,555
You need to download the latest Narrative Report Skin  (see  http://support.genopro.com/Topic28332.aspx); and VERY IMPORTANT, it should be installed into a directory UNDER your "Skins" folder
It should be like C: \ Users \ yehuda \ Documents \ GenoPro Reports \ Skins \ Narrative_2014.08.14
I have just checked  the above by downloading the latest Narrative Report Skin, and then installed it to a  directory UNDER my skins folder, When I run the the report generator, it operates correctly.

It is VERY IMPORTANT that the downloaded Report Generator is installed to a directory UNDER the  "Skins" folder, or Genopro will not be able to find the latest  report generator.
I hope this helps you to resolve your problem.
Posted Saturday, November 1, 2014 - Post #34139
Junior Member

Junior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior Member

Customers
FamilyTrees.GenoPro.com
GenoPro version: 3.1.0.1

Last Login: Sunday, May 23, 2021
Posts: 10, Visits: 30
appleshaw (28-Jun-2014)
Yehuda
This is the major problem with GenoPro and as you have seen has caused problems for many people.
If you have not found the solution you need http://support.genopro.com/Attachment1681.ashx
This is found on the forum as part of the Report Generator thread at http://support.genopro.com/Topic28332.aspx.
This thread also has a link to instructions on installing new skins.

You are not quite correct in saying "no option to download the "Narrative Report" " as the instruction page about installing GenoPro does include the link but this is well down the page and not particularly well displayed.

My guess is that the basic program has to include the basic Narrative Report - which does not work - in order to open the menu that allows you to add new skins. When the program is first installed the skins folder does not exist and is created when you add a new report.

However the basic (defective) report still exists and can be run. It seems to me that this should be changed so that trying to run this report opens a page saying "Update needed " and a link to the Topic28332
I have the same problem but I do not understand how to fix it. The second link you provide does not work. The first link downloads some files and what am I supposed to do with them after I unzip them? 
I would be grateful for your help, I have been using Genopro for more than 6 years but only on my computer as I am not able to upload my family tree.


Similar Topics

Click to view RSS...
Expand / Collapse

Reading This Topic

Expand / Collapse