GenoPro Home
GenoPro Home  |  Get Started With My Genealogy Tree  |  Buy  |  Login  |  Privacy  |  Search  |  Site Map
 

GenoPro Support Forum




Problem Displaying genomap SVG

Click to view RSS...
Author
Posted Monday, February 10, 2014 - Post #33160
Forum Newbie

Forum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum Newbie

Customers
GenoPro version: 2.5.4.1

Last Login: Saturday, February 15, 2014
Posts: 2, Visits: 32
I have uploaded my tree to http://familytrees.genopro.com/312991/Davies/.

I can view it but when I try to view the genomap it shows -

 "XML Parsing Error: not well-formed
Location: http://familytrees.genopro.com/312991/Davies/genomapsz/genomap0.svgz
Line Number 1, Column 1:"

using Firefox 26.0 in the window where the genomap should be (in IE10 the window is blank).

I am using GenPro 2007 ver 2.0.0.9

When I view some other peoples trees I can see the genomap SVG OK in Firefox.

What is wrong.

Peter
Posted Monday, February 10, 2014 - Post #33163
Grand Master

Grand MasterGrand MasterGrand MasterGrand MasterGrand MasterGrand MasterGrand MasterGrand MasterGrand Master

Customers
Important Contributors
FamilyTrees.GenoPro.com
GenoPro version: 3.1.0.0

Last Login: 5 hours ago
Posts: 1,545, Visits: 30,212
Try upgrading to latest version of the program and also download the latest skin for the Report Writer see http://support.genopro.com/Topic30691.aspx
Posted Wednesday, February 12, 2014 - Post #33169
Forum Newbie

Forum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum Newbie

Customers
GenoPro version: 2.5.4.1

Last Login: Saturday, February 15, 2014
Posts: 2, Visits: 32
Thanks appleshaw,

I now have it working following your advice.

It is difficult though to find the latest skin!!

Regards

Peter


Similar Topics

Click to view RSS...
Expand / Collapse

Reading This Topic

Expand / Collapse