GenoPro Home
GenoPro Home  |  Get Started With My Genealogy Tree  |  Buy  |  Login  |  Privacy  |  Search  |  Site Map
 

GenoPro Support Forum




connection with server terminated

Click to view RSS...
Author possible key issue with genoPro 2016
Posted Saturday, August 1, 2015 - Post #35331
Junior Member

Junior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior Member

Customers
FamilyTrees.GenoPro.com
GenoPro version: 3.0.1.1

Last Login: Tuesday, April 13, 2021
Posts: 22, Visits: 259
a recurring message has prevented any updating of the online data for our family tree:

Connecting to GenoPro.com to determine if a newer version of GenoPro is available for download...
The connection with the server was reset  
https://api.genopro.com/ws.asmx

Perhaps, this is an issue with requiring a new key that is compatible with GenoPro 2016? if not, I would need to know what setting to change to remedy this error.  thank you.
 Lionel
Posted Sunday, August 2, 2015 - Post #35333
Legendary Master

Legendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary Master

Administrators
Moderators
Customers
Gamma
FamilyTrees.GenoPro.com
Translator
GenoPro version: 3.1.0.1

Last Login: Yesterday @ 5:07 PM
Posts: 4,630, Visits: 22,318
The registration key has nothing to do with the connection.  In fact you may query any API and/or generate any report without a registration key.
Posted Monday, August 3, 2015 - Post #35340
Junior Member

Junior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior Member

Customers
FamilyTrees.GenoPro.com
GenoPro version: 3.0.1.1

Last Login: Tuesday, April 13, 2021
Posts: 22, Visits: 259
Dear WebMaster, 
     Thank  you for your quick response.  I have reverted back to the 2011 GenoPro app, realizing that the error we are getting trying to generate a new report had nothing to do with the 2016 Beta Version of GenoPro. 
    So, I am back to square one, trying to find out what the issue is this server reset error. I am attaching two jpg files that show my configuration (with the passwords hidden) as this is a forum.      Thank you in advance for your help.
Lionel

errorMsg.jpg (30 views, 131.48 KB)
webPubWindow.jpg (28 views, 141.06 KB)
Posted Monday, August 3, 2015 - Post #35342
Legendary Master

Legendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary Master

Administrators
Moderators
Customers
Gamma
FamilyTrees.GenoPro.com
Translator
GenoPro version: 3.1.0.1

Last Login: Yesterday @ 5:07 PM
Posts: 4,630, Visits: 22,318
Can you try a "Check for Update" from the Help menu?  Maybe your firewall is blocking connections with aip.GenoPro.com
Posted Tuesday, September 15, 2015 - Post #35674
Junior Member

Junior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior Member

Customers
FamilyTrees.GenoPro.com
GenoPro version: 3.0.1.1

Last Login: Tuesday, April 13, 2021
Posts: 22, Visits: 259
My Tree is working fine and I have no issues at this time.
 Lionel


Similar Topics

Click to view RSS...
Expand / Collapse

Reading This Topic

Expand / Collapse