Author Export to GedCom
Posted Wednesday, September 29, 2021 - Post #41749
Forum Writer

Forum WriterForum WriterForum WriterForum WriterForum WriterForum WriterForum WriterForum WriterForum Writer

Customers
FamilyTrees.GenoPro.com
GenoPro version: 3.1.0.1

Last Login: Monday, March 11, 2024
Posts: 55, Visits: 1,359
Hallo Ron,

leider bekomme ich immer eine Fehlermeldung beim erstellen einer Gedcom.
Dies ist nicht nur in der deutschen Skin, sondern auch in der englischen.

Posted Wednesday, September 29, 2021 - Post #41754
Legendary Master

Legendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary MasterLegendary Master

Administrators
Customers
Important Contributors
FamilyTrees.GenoPro.com
GenoPro version: 3.1.0.1

Last Login: Yesterday @ 5:59 PM
Posts: 3,323, Visits: 25,490
I didn't spot  that one as I did not test on a large file.  I have now amended gedcom.js and issued another bundle of skin templates 2021.09.30   Thanks for testing & reporting Smile